Ugrás a fő tartalomra

Papagájok játékai

 

A meglévő választék mellett az elmúlt években számos olyan, további játék jelent meg, amelyek segítenek a papagájok könnyebb és hatékonyabb kiképzésében. Megfelelő kiképzés és rendszeres stimuláció nélkül a papagájok könnyen unatkozni kezdenek, ami gyakran a nem kívánt viselkedés előfutára. Ne felejtsük el, hogy a papagájoknak egy legalább négyéves gyermekhez hasonló intelligenciaszintje van.


fából készült papagáj-játékok

Az állatképzéssel foglalkozó szakemberek világszerte széles körben javasolják a pozitív megerősítő edzésmódszerek és a fábólkészült papagáj-játékok kombinált alkalmazását, vagyis minden alkalommal, amikor a papagájod megteszi a kívánt trükköt, tevékenységet vagy viselkedést, dicsérettel vagy egy kis ehető jutalommal jutalmazod őt. A nevelés nem csak szórakoztató, de megkönnyíti a papagájjal való életet is: a képzéssel megtaníthatod a madaradat, hogy kövesse az olyan a parancsokat, mint például bemenni egy ládába vagy megenni a gyógyszereket, elviselni egy körömvágást stb. A játék ebben is segít.


Aztán van olyan képzés, amely az életet inkább szórakoztatóvá, játékossá, mintsem könnyebbé teszi. Kézre lépés, kézre felrepülés, később mindezt kültéren vagy más papagájokkal csoportban elvégezve. És persze ott vannak a különféle látványos mutatványok, tornaszerek alkalmazása, karikán mozgás, sőt még akár a mini-biciklin tekerés is elérhető és a papagájok nagyon élveznek minden ilyen tevékenységet vagy játékot. Erre a neten számos példát és ötletforrást lehet találni.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mennyibe kerül a műgyanta padló?

Tartós, igényes burkolás: műgyanta padló ! Cégünk műgyanta padló burkolat készítésével foglalkozik, Magyarország egész területén vállalunk műgyantázási munkát. Mennyibe kerül a műgyanta padló? Gyorsan megtudja, ha árajánlatot kér tőlünk! A műgyanta padló burkolat előnyei: - Nagyon rövid idő alatt elkészül. - Hosszú élettartam. - Könnyedén felújítható, javítható. - Jól tisztán tartható, hézagmentes.  A terület előkészítésével (csiszolás, marás, szemcseszórás) és megfelelő anyag alkalmazásával alapozhatunk, majd az igény szerinti rétegrendet felépíthetjük: Régi repedezett, porózus, vagy akár friss betonra, csempére, kerámialapra, gránitlapra, aszfaltra, fémfelületre, régi megkopott, kitöredezett fellazult műgyantára is! További információt weboldalunkon   találhatnak, ahol részletesen olvashatnak, a műgyanta padló burkolat készítéséről. Műgyanta padló sokrétű felhasználása

Költöztető, szállító, fuvarozó cég - Tutiteher

A Tutiteher csapata hatékonyan megoldja költöztetés, lomtalanítás, áruszállítás, bútorszállítás feladatát.Hívhat lakáshoz, családi házhoz, irodához, telephelyre - bennünk nem csalódik. Több ezer költöztetés és fuvarozás van már a hátunk mögött, így tapasztalt, profi költöztető csapattal megyünk. Költöztetés áraink versenyképesek! Legyen szó nehéz bútorokról, páncélszekrényről, zongoráról, cementes zsákokról, bármilyen teherről, mi elbírjuk. 0-24-ig hívhatóak vagyunk, állunk rendelkezésére bármikor. Gyorsan és olcsón, az ország egész területén, sőt, még országhatárokon túl is. Budapest területén kilométer díj sincs. Weboldalunkon több információt szerezhet szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Itt vagyunk: www.tutiteher.hu